Produkty pro obrábění plechů (19)

Fíky

Fíky

Může být dodáno v plastových nebo kartonových krabicích
Černé olivy

Černé olivy

Černé olivy
Květinové Gelato

Květinové Gelato

Flower Gelato 8%-16% CBD. Hydroponické pěstování, 100% biomasa Certifikovaná a organická konopí získaná prostřednictvím autorizovaného pěstování Pečlivě vybráno, aby se zajistily vysoké standardy kvality a jednotnosti. Není určeno k požití Hodnota THC méně než 0,2%
PURE KOEGHEE

PURE KOEGHEE

PURE KOEGHEE
Přírodní škrob

Přírodní škrob

Následující parametry definují standardy kvality pro náš přírodní kukuřičný škrob: Vlhkost [%]: Minimálně 9 %, Maximálně 12,5 % Bílkoviny [%]: Maximálně 0,4 % pH: Rozsah 5 až 7
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Těstoviny Warda

Těstoviny Warda

Těstoviny značky Warda, symboly kvality a tuniské tradice.
Finocchiona IGP

Finocchiona IGP

Finocchiona IGP Objem: 150g (±10%)
Salám Milano/Napoli

Salám Milano/Napoli

Salám Milano nebo Napoli 100% italské vepřové AGRESIVNÍ CENA
Mražené Máslo

Mražené Máslo

Název máslo je vyhrazen pro produkty bez příměsí rostlinných tuků s konkrétním obsahem mléčného tuku - alespoň 82 % (ne více než 16 % vody a 2 % sušeného odtučněného mléka). Máslo se vyrábí šleháním čerstvé nebo fermentované smetany či mléka, aby se oddělil mléčný tuk od podmáslí. Tento produkt je bohatý na vitamíny A, D, K.
Řemeslné Tarallini

Řemeslné Tarallini

TARALLI S CHILLI, SÝREM A PEPŘEM, OLEJEM A VÍNEM, S FENYKLEM A ČERNÝMI OLIVAMI.
UVA PIZZUTELLA

UVA PIZZUTELLA

CHARAKTERISTIKY SEVERNÍHO BARESE
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

Velké sardinské ravioli jsou plněné ricottou (měkký sýr) a citronem a ztělesňují jednoduchost a čistotu středomořských chutí, nabízející čerstvý a rafinovaný kulinářský zážitek. Tento raviol představuje dokonalou harmonii mezi sladkostí a obklopující jemností ricotty a citrusovou chutí živého citronu, uzavřenou v jemné těstovinové vrstvě.
Lilková

Lilková

Může být dodáno v plastových nebo kartonových krabicích
Kalabrijská Spianata

Kalabrijská Spianata

Spianata Calabra Objem: 150g (±10%)
Těstoviny Barilla

Těstoviny Barilla

Těstoviny Barilla
Cuketa

Cuketa

Může být dodáno v plastu, kartonových krabicích nebo dřevěné krabici